Tuesday, June 18, 2013

Victoria's Secret Stockholm-Arlanda

Is there a woman who doesn't love Victoria's Secret? The first time I ever entered their store I was hooked. Their innovative models and beautiful styles makes everyone want them. And of course their fashion shows are just very much worth watching, the VS Angels have the most incredible wings on their backs.

Finland doesn't have a Victoria's Secret store yet, but the one at Stockholm-Arland airport (terminal 5) just opened in April. There is also one at the Copenhagen airport. I was like a kid in a candy store. Of course it was rather small but still very pink and girly just what VS is known for. Their perfume selection was just huge and they had a lot of other accessories too.










My new iPad cover


Me exactly 26 years old at Helsinki-Vantaa airport

10 comments :

  1. Hei, osaatko sanoa minkälaiset aukioloajat tuolla on? meillä on aikainen aamulento tukholmaan..........:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka,

      Joo myymälä on auki su-pe 05-22 la 05-20. Hauskoja shoppailuhetkiä! :)

      Delete
  2. Millaisia hintoja kaupassa on? esim voiteet ja body mistit? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En valitettavasti muista, mutta muistaakseni ei ollut hirvittävän kallista. Kaupassa oli jonkun verran alusvaatteita myös, one sizea löytyi noin 15 eurolla. Myös muita asusteita kuten lompakoita ja meikkipusseja oli paljon, mutta suurin valikoima löytyi voiteissa ja tuoksuissa. Toivottavasti löydät etsimäsi! ;)

      Delete
  3. Kuulin että sinne kauppaan pääsee vaan matkustajat jotka ovat tulleet lentokoneella ja läpäisevät turvatarkastuksen. Jos menisi Tukholmasta suoraan Arlandan lentokoneelle, niin ei pääse kauppaan ollenkaan ! Pitääkö tämä paikkaansa ? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valitettavasti myymälä sijaitsee 5 terminaalissa, turvatarkastuksen jälkeen, joten sinne eivät pääse kuin matkustajat! :/

      Delete
  4. Hei! Jos saapuu arlandan lentokentälle bussilla ja matkustaa arlandasta ruotsin sisäisesti luulajaan, niin pääseekö silloin 5 terminaaliin ja VS kauppaan? Kiva jos vastaat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi! Jos lentoyhtiösi lentää 5 terminaalista. Liike sijaitsee turvatarkastuksen jälkeen siellä terminaalissa joten olettaisin että ainoastaan matkustajat sinne pääsevät. Muistaakseni ainakin Finnair, Norwegian ja SAS lentävät siitä terminaalista, kannattaa tarkastaa lentolipusta. Mutta jos siis muulla kuin lentäen jatkat niin valitettavasti sinne ei ole pääsyä! :/ Aina kannattaa kentällä kuitenkin kysyä ja toivoa parasta! :)

      Delete
  5. Kiitos jos etu käten kauheasti jos vastaat! Meillä on lento tukholmaan norwegialla ja tulemme takaisin laivalla. Eli onko niin, että menomatkalla ei voi ostaa esim tuolta vs kaupasta mitään?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Valitettavasti kauppaan pääsee vain turvatarkastuksen jälkeen eli sinun täytyy lentää Tukholmasta takaisin (5 terminaali) jotta pääset kauppaan. :(

      Delete