Friday, November 29, 2013

Holiday greetings from Louis Vuitton

This just popped in the mail yesterday. Anything that catches your eye?
Tämä tipahti postiluukusta eilen. Löytyykö mitään silmää miellyttävää?












6 comments :

  1. Jag hoppas att du förstår hur lyckligt lottad du är, när du kan seriöst bläddra i en LV katalog o tänka vad vill ja ha, o vidare hoppas ja att du också förstår, att det kan kännas orättvist och som snobberi för andra att helatiden tala om olika brand och hur du har shoppat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det att jag får hem en LV katalog betyder inte att jag sku springa dit och shoppa. Då jag köper något dyrare funderar jag på det länge och allt är tänkt ut före jag skall till butiken. Jag har jobbat ända sedan jag var liten och om jag vill köpa nåt så kan jag göra det. Jag kan säga från erfarenhet att man ser nog kvaliteten när man betalar lite mera. Mina föräldrar köper aldrig något sådant här åt mig, om jag vill något så ska jag köpa det själv. Jag ser speciellt väskor som en investering och vad jag följt har värdet på dem stigit varje år. Jag skriver inte för att göra människor svartsjuka, största delen av mina kläder jag har visat i bloggen är nog från helt vanliga butiker som Zara, Mango, H&M, Esprit. Om det känns illa så kan du ju läsa nån annans blogg, nuförtiden visas kläder, väskor etc upp i många bloggar.

      Delete
  2. Vaikka rahaa on, niin ei aina ole hyvää makua. Itselläni on rahaa millä ostaa, mutta en kyllä halua kävellä logojen näytenukkena:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jokainen tyylillään. Mielummin ostan kestävämpää josta on iloa pitkäksi aikaa kuin että joudun koko ajan ostamaan uutta. Pidän enemmän klassisista kuin trendikkäistä. Tässä kuluttajien maailmassa vähempi on parempi. Mitä enemmän koko ajan ostetaan, sitä enemmän se rasittaa luontoa. Feikkejä en osta joten jos eivät rahat riitä en tarvitse sitä vain esitelläkseni. Tämä on minun tyylini. Enhän pelkästään "sijoita" laukkuihin vaan myös muualle.

      Delete
  3. "Tässä kuluttajien maailmassa vähempi on parempi. Mitä enemmän koko ajan ostetaan, sitä enemmän se rasittaa luontoa."

    Edellisessä postauksessasi kirjoitit kuitenkin:

    "Jopa laukkujeni värit ovat aika basic, voin sanoa että omistan hieman liian monta mustaa kirjekuorilaukkua. Mutta eihän niitä ole koskaan liikaa vai mitä?"

    Mielestäni on melko naurettavaa että edes yrität perustella täysin kestämättömiä kulutustottumuksiasi jollain ympäristöargumenteilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä minulla on niitä jokunen. Viimeisen vuoden aikana olen ostanut itse asiassa yhden, mikä ei mielestäni niin kovin paljon ole. Jokaisella on omat kulutustottumuksensa. Millaiset ovat omasi? Vaatteita olen ostanut harvemmin, olen aina pitänyt enemmän asusteista, mutta siihen nähden miten olen nähnyt ihmisten tuhlailevan ja ostavan kuukaudesta toiseen lisää vaatteita ja ties mitä sanoisin että kulutustottumukseni eivät kyllä ole niin kestämättömiä. Ja ostoskarnevaaleilla vielä yllytetään ihmisiä ostamaan lisää! Olen aina ollut harkitseva kun ostan jotain isompaa, kuten aiemmin mainitsin, ne eivät ole heräteostoksia. Jokaisella on oma mielipide ja tyyli ja kaikkia ei voi miellyttää, joten silloin voi tosiaan lukea jotain muuta mikä itseään kiinnostaa! :)

      Delete